ЯК НАБРАТИ ПІДПИСНИКІВ В ІНСТАГРАМ БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ НАКРУТКИ У 2024 РОЦІ

грудень 10, 2023 9:10
Безкоштовні способи збільшення підписників у Instagram у 2024, як набрати підписників в Інстаграм

Як отримати підписників в Інстаграмі безкоштовно: поради SMM фахівця

Кожен власник інстаграм акаунту мріє отримати якомога більше підписників безкоштовно. Instagram - займає левову частку у просуванні будь-якого бізнесу. Як багато хто знає, ця соцмережа вже давно перестала бути просто місцем, де ти дивишся за життям інших і ставиш вподобайки фоткам своїх друзів. Для брендів - Instagram є одним із найбільших джерел потенційних клієнтів. Тому конкуренція на даній платформі – божевільна. Щоб зробити Ваш профіль досить відвідуваним, а ще краще, щоб це приносило прибуток, потрібно непогано постаратися: вкласти достатньо часу, сил, якісного контенту та щіпку креативу. Тому давайте розбиратия які є методи отримати підписників в Інстаграм безкоштовно.

Як правильно підготувати профіль Інстаграм для ваших фоловерів

Для залучення потенційних клієнтів важливий – привабливий Instagram профіль. Не забуваємо, що основним інструментом соцмережі є візуальна складова. Жодна порада про приріст фоловерів, навіть від найпопулярнішого блогера, не буде показовою, якщо Ваш профіль погано відіграний. Просто зробити хороші знімки та відео - недостатньо, тут важливо ВСЕ: починаючи від імені користувача, закінчуючи правильною подачею та інтересом. В першу чергу обміркуйте, щоб зацікавило і спонукало Вас підписатися на профіль. Промоніторуйте акаунти інших компаній такої ж галузі, щоб оцінити та зрозуміти, як би ви хотили демонструвати компанію, а такох вірішіть, чтого точно не повинно будти у вашому Інстаграм акаунті.

Розіб'ємо по пунктах, що входить до insta-профілю:

Нікнейм & ім'я користувача

Для будь-якого підприємця індивідуальність назви компанії – його сила. Якоюсь мірою зацікавити продуктом не так складно, як залучити споживача ім'ям Вашого бренду. Insta-користувачі в шапці профілю вказують: Нікнейм - назва Вашої сторінки, яка вказує на ідею і підштовхує її відвідати. *краще утриматися від довгих найменувань (що коротше, тим легше запам'ятати), великої кількості символів та цифр.

Ім'я користувача - рядок відображається під іконкою основної фотографії та виділяється жирним шрифтом. У ній можемо написати назву компанії, або інформацію, яка презентує продукт (*краще не робити однаковим з Вашим ніком.) + Постарайтеся, якщо це доречно, в ім'я користувача вписати ключові слова для зручності пошуку для споживачів.

Головне фото insta-профілю

Хочеш зробити "вау-ефект" - подбай про основне фото. Воно не повинно бути на віддалену тематику, з дрібним шрифтом та непомітними деталями. Фото яскраво показуватиме компанію, тому зобов'язане залучити інтерес користувачів. (*Звичайно, для бренду краще використовувати власний логотип.)

Опис Інстаграм профілю

Як скласти гарний та чіпляючий опис існта сторінки? Коротка інформація: що – чим – чому. Інакше кажучи, коротка біографія Вашої компанії. Ви описуєте: що за компанія, чим займаєтеся і які товари/послуги надає, і, звичайно, чому потрібно обрати Вас. Якщо це особистий блог, міняємо "що" на "хто". На все про все 150 символів :) Головне – креатив.

Посилання на сайт компанії

Сильно пояснювати не варто, наскільки додавання посилань покращує профіль бренду, особливо якщо є сайт компанії, використовуєте додаткові соцмережі, приймаєте замовлення не тільки через direct (наприклад через менеджера/бота в телеграм), хочете вказати партнерів. Зрозуміло, ця функція також додає зручність для клієнта і не витрачає його час на пошуки тієї чи іншої інформації.

Підключення профілю Instagram до бізнес-сторінки Facebook

За допомогою зв'язки Instagram та Facebook з'являються додаткові плюшки:

Кнопка "Зв'язатися" - клікнувши по такій кнопці користувачі можуть відразу зателефонувати, дізнатися, як дістатися або надіслати електронний лист.

Гіперпосилання з адресою - натиснувши на неї відвідувачі сторінки потрапляють на Google-карту, яка підкаже як до Вас дістатися;

Категорія - під ім'ям профілю можна буде вказати категорію бізнесу, що допомагає зрозуміти, чим ви займаєтесь (наприклад: ресторан, автосервіс, фотограф тощо)

Статистика - зможете переглядати: залученість, покази, охоплення, кількість переходів за посиланнями та кнопками зв'язку; що дасть змогу оцінити, що Ви робите правильно, а що краще змінити;

Способи залучення without money - як отримати передплатників Instagram безкоштовно

Підготувавши свій аккаунт до нових глядачів та потенційних клієнтів, тепер необхідно залучити тих самих підписників. Щоб Ваша робота не була марною, не ризикуйте репутацією та баном сторінки Вашої компанії, використовуйте сумлінні методи.

Розглянемо кілька прикладів безкоштовної реклами в Instagram:

Срафанне радіо

Старий дідівський, як завжди працюючий спосіб залучити людей. Зверніться до своїх друзів та знайомих із проханням порекомендувати Вашу сторінку на своєму обліковому записі та коротко описати Вашу компанію. (*Чим у них більше передплатників, тим краще.) Також можете пошукати акаунти з ідентичним числом та критеріями фоловерів, та запропонувати взаємовигідний піар. АЛЕ! НЕ просимо своїх прямих конкурентів.

Підписки на потенційних фоловерів

Підписуйтесь, лайкайте, пишіть коментарі, щонайменше вам вдасться викликати інтерес перейти на Ваш профіль і подивитися, хто проявляє активність. Цілком ймовірно, що залучите людину і отримаєте потрібну підписку. Але, пам'ятаємо, що ліміт підписок у Instagram – 300/на добу.

Геолокації

Завжди додавайте до Ваших постів геомітки, а краще ті місця, де найчастіше буває ЦА. У пошуку необхідної інформації, користувачі часто використовують геолокацію.

Хештеги в Інстаграм, як це працює

До кожного посту використовуйте добірку хештегів і не тільки найпопулярніші (100 тис. публікацій), а і середні (від 1000 до 10 тис.), низькі (до 1000 публікацій). Популярні теги більше націлені не на Вашу аудиторію, а на ширшу. А низькі дають більше шансів потрапити до “ТОПу видачу”.

Рекомендації для Instagram-акаунтів

Як не втрачати залучену Instagram аудиторію та залучати нову:

• дотримуйтесь чіткого плану ведення сторінки;

• робіть контент різноманітним, щоб він не докучав;

• додайте рубрику “за стінами інстаграм” – показуйте, як проходять робочі процеси/роботу співробітників (якщо це магазин одягу, робіть періодично контент із відправками, упаковками, пошиттям одягу);

• виділяйтеся своїми фішками, стилем;

• використовуйте функції Instagram на максимум – записуйте ріллси, виходьте у прямі ефіри, не забувайте про Ваші сторіси;

• діліться з підписниками актуальними новинами - контентом, безпосередньо Вашого профілю (акціями/новинками), також важливими подіями у світі (свята, можете описати якісь цікаві факти та використати у своє русло);

• періодично використовуйте розіграші (нехай умови будуть простими та легкими);

• робіть Ваш профіль інформативним – діліться корисною інформацією, не забувайте про те, що цікаво фолловерам;

• не залишайте порожнім місце під публікаціями - використовуйте текст, щоб він не навантажував і був цікавий;

• коментуйте - не заплющуйте очі на коментарі у Вашому профілі, але також використовуйте їх на публікаціях своєї ЦА;

• використовуйте позначки - Ваших партнерів/клієнтів/популярних місць - це допоможе залучити підписників (наприклад, у Вас є фотографії Вашої продукції у закладі - позначте його як мінімум клієнти закладу побачать вас у “відзначених”);

• створіть брендований хештег - придумайте і розмістіть його в описі профілю (надалі Ваші споживачі зможуть використовувати його для відміток Вашої компанії). .

А у випадку, якщо ви вже пройшли всі вищевказані етапи і привели свій аккаунт в порядок, користуєтеся всіма можливими безкоштовними методами залучення підписників в Інстаграм або Вам просто потрібен активніший старт - ознайомтеся з тим, як грамотно налаштувати і запустити рекламу в Instagram, робота з блогерами

грудень 10, 2023 9:14
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
грудень 18, 2023 2:41
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
грудень 9, 2023 10:03
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
серпень 14, 2023 4:38
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час створення сайту
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час с...
серпень 3, 2023 4:23
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
липень 31, 2023 11:05
Фрілансер або агентство з просування бізнесу в Інтернеті. Розглянемо переваги роботи з командою спеціалістів.
Фрілансер або агентство з просування бізнесу в Інтернеті. Розглянемо переваги роботи ...
Професійна веб розробка
Не витрачайте свій час та гроші на сайт, який не працює. Вам потрібний результат.