Фрілансер або агентство з просування бізнесу в Інтернеті. Розглянемо переваги роботи з командою спеціалістів.

липень 31, 2023 11:05
Компанія чи фрілансер: у кого замовити послуги просування бізнесу в Інтернеті

Коли справа стосується продажів і просування бізнесу в інтернеті, важливо вибрати правильних фахівців, які допоможуть Вам досягти успіху і примножувати Ваш прибуток.

Виникає питання: чи варто наймати фрілансерів чи звернутися до digital агентства інтернет-маркетингу, що спеціалізується на цій галузі?

Як впливає найм фрілансерів на результати комплексного інтернет маркетингу

Підприємці-початківці часто роблять помилку, керуючись бажанням заощадити гроші, і приймають рішення самостійно найняти фрілансерів різних напрямків і зібрати їх для комплексного просування бізнесу. Наприклад: SEO фахівця, спеціаліста з контекстної реклами, таргетолога, контент мейкера тощо, або, що ще гірше, намагаються знайти того, хто буде виконувати всі ці функції одночасно. Але за дешевизною та економією (фрілансери, зазвичай мають менший прайс на свої послуги ніж агентство інтернет реклами), ховаються підводні камені про які ми хочемо поговорити.

Наведемо кілька основних прикладів поширених проблем при такому підході:

Компетенція: Високий професіоналізм та великий досвід спеціаліста з інтернет реклами впливає на результат надання послуг про просування вашого бізнесу. Чим досвідченіший фахівець – тим його послуги обійдуться дорожче. Але ж цінник не завжди може відповідати рівню фахівця. І тут постає питання: яким чином ви зможете переконатися у компетенції фрілансера, не маючи глибоких знань у галузі інтернет маркетингу? Безумовно, є безліч першокласних фахівців, які круто роблять свою роботу, але щоб бути на 100% впевненим - звертайтеся тільки до перевірених фрілансерів за рекомендацією.

Комунікація: Взаємодія між членами маркетингової команди - це одна із складових у досягненні успішного результату, і на жаль основна проблема в даному випадку, адже набір фахівців, які раніше не працювали разом, завдає клопоту, який потім позначається на кінцевому підсумку: різне бачення проекту та його потенціалу, відсутність якісної комунікації, робота йде розрізнено, що неприпустимо при комплексному інтернет-маркетингу.

Конфлікти: У будь-якій справі розбіжності у команді – крах для загального результату, а якщо є проблеми у комунікації, то слідом потім з'являться і конфлікти між фахівцями: не обговорювали і не обирали спільну стратегію, стояли кожен на своїй думці, винен інший. І тоді крім проблем у просуванні, Вам ще доведеться наймати менеджера, який контролюватиме результати та налагоджуватиме контакт між членами команди, але це лише в тому випадку, якщо і він порозуміється з усіма.

Найм менеджера: Для організації роботи команди потрібен менеджер з досвідом і знаннями у напрямку інтернет маркетингу, так питання злагодженості та єдиних цілей команди буде вирішено, але це також додаткові витрати, які вже перевищать витрати на роботи з digital-агентством інтернет-маркетингу.

Досить багато інших чинників, які додають складнощів у роботі з фрілансерами, але за підсумком така "економія" виходить набагато дорожче, як для результату, так і для Вашого гаманця.

Переваги роботи з командою компанії з просування бізнесу

Розберемо докладніше, чому робота з компанією, у якої згуртована команда призведе до 100% результату:

⦿ Команда експертів: Робота з digital-агентством надає Вам доступ до різних галузей експертизи. Вони можуть включати маркетологів, аналітиків, копірайтерів, дизайнерів, WEB розробників та інших професіоналів, необхідних для успішного просування бізнесу в інтернеті. Кожен член команди робить свій внесок і працює в синергії з іншими, що підвищує ефективність та результативність вашої стратегії продажів. Віддаючи перевагу тому чи іншому діджиталу агентству, уточніть чи є у них весь необхідний ресурс (включаючи WEB розробників) для виконання всіх завдань під ключ. Досить часто агенції з інтернет реклами не можуть закривати завдання в галузі програмних змін на сайті замовника (а така необхідність 100% виникатиме) і в такому разі вам також доведеться шукати розробника на підряд.

⦿ Скоординований підхід: Команда фахівців із digital-агентства має перевагу у скоординованому підході до виконання завдань і досягненні цілей. Команда взаємодіє один з одним, обмінюється ідеями та досвідом з різних галузей інтернет маркетингу та просування бізнесу у інтернеті, що допомагає створити цілісну та ефективну стратегію продажів. Кожен фахівець знає свою роль і зробить свій внесок у загальну мету, забезпечуючи гармонійне та узгоджене виконання завдань.

⦿ Відповідальність та надійність: Компанія, що надає послуги з просування бізнесу в інтернеті з метою збільшення продажів, несе відповідальність за результати своєї роботи. Вони прямо зацікавлені в успіху Вашого бізнесу і прагнуть досягти максимальних результатів. Фрілансери, у свою чергу, можуть нести меншу відповідальність і не мати такого рівня надійності, як команда, яка працює під брендом і репутацією компанії. Найпростіший приклад: якщо фрілансер бере відпустку чи лікарняні - ваш проект залишається без уваги спеціаліста, це не проблема на 1-2 дні, а якщо мова буде йти про тиждень? З агентством такій сценарій повністю виключений - адже завжди є спеціалісти які щоденно контролюють Ваш проект.

Послуги просування бізнесу в інтернеті від Intent Solutions

Компанія Intent Solutions з 2013 року працює в галузі digital маркетингу та має великий досвід та набір успішних кейсів для різних напрямків бізнесу, а також відповідально підходить до вибору та постійного розвитку своїх фахівців. Наша команда – це фахівці з досвідом в інтернет-маркетингу від 3 до 10 років, також ми маємо в своему арсеналі штат розробників з широким стеком технологій, що дає нам можливість закривати будь які задачі в області WEB розробки та технічної підтримки проектів замовників. Таким чином ми можемо з упевненістю гарантувати досягнення поставленого результату, адже завдання клієнта – наше спільне завдання.

Висновок

При необхідності підключення одного каналу інтернет маркетингу (чи то SMM, Таргет, Контекстна реклама Google Ads) робота з досвідченим фрілансером буде ефективною, але у разі комплексного підходу до просування бізнесу в інтернеті - рекомендуємо віддати перевагу digital-агентству.


Ми про бізнес, ефективність та результативність.

Ми про Клієнта.

Для отримання консультацій та уточнення вартості послуг зв'яжіться з нами за телефонами або за допомогою мессенджерів.

грудень 10, 2023 9:14
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
грудень 18, 2023 2:41
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
грудень 9, 2023 10:03
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
серпень 14, 2023 4:38
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час створення сайту
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час с...
серпень 3, 2023 4:23
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
червень 28, 2023 9:39
Як підвищіти відвідуваність інтернет магазину, методи збільшення трафіку онлайн магазину
Як підвищіти відвідуваність інтернет магазину, методи збільшення трафіку онлайн магаз...
Професійна веб розробка
Не витрачайте свій час та гроші на сайт, який не працює. Вам потрібний результат.