LMS системи для бізнесу: корпоративне навчання персоналу

січень 14, 2023 12:16
LMS системи для бізнесу: корпоративне навчання персоналу

LMS як спосіб автоматизації процесу корпоративного навчання персоналу

Навчання та підвищення кваліфікації співробітників – одні з найважливіших процесів у будь-якому бізнесі. Адже власникам очевидно, що основа бізнесу це саме люди, а від їхньої компетенції, рівня знань і залежить успіх підприємства. Штат кваліфікованих фахівців - це незаперечна конкурентна перевага, яка потребує постійного контролю та ресурсів. Налагодити процес навчання персоналу без впровадження корпоративної системи LMS вкрай проблематично.

LMS системи вирішують у корпоративному навчанні такі завдання:

Скорочують час онбордингу нових членів команди. Нові співробітники отримують доступ до бази знань компанії, що зберігається у системі, та самостійно вивчають необхідні матеріали.

Організація системи підвищення кваліфікації: курси для відділу маркетингу, відділу продажів, вивчення нових процесів, що впроваджуються у бізнесі та багато іншого.

Вивчення нового продукту. Це актуально не тільки для нових співробітників, але й для всієї команди відділу, коли в продукті відбуваються ті чи інші зміни або асортимент вводиться новий товар або послуга.

Визначення грейду. Інструменти онлайн-тестування з автоматичною або ручною перевіркою результатів допоможуть оцінити компетенції співробітників, а також звернути увагу на прогалини у знаннях та надати матеріали для закріплення. Створення тестів та розклад проведення контрольних зрізів знань, а залежності від посади співробітника.

Корпоративна LMS платформа має безліч переваг

Економія час керівників відділів та менторів. Немає потреби персонально навчати кожного співробітника, всю основну інформацію він зможе отримувати в режимі он-лайн навчання. При цьому LMS дозволяє провести якісний зріз знань та оцінити результати.

Швидкий старт навчання. Для початку занять за допомогою LMS учням достатньо виконати вхід до систем і вибрати блок програми, що їх цікавить.

Регулярне навчання великої кількості працівників. Корпоративна LMS дозволяє провести курс одночасно для цілого відділу або філії компанії, провести тестування та виконати автоматичну перевірку результатів кожного співробітника персонально.

Індивідуальна програма. LMS може бути адаптована для кожного співробітника, з урахуванням його здібностей та професійних навичок. Таким чином, терміни, тривалість, обсяг навчального матеріалу та етапи навчання можуть визначатися керівником відділу в індивідуальному порядку.

Централізація навчальних матеріалів. Платформа корпоративного навчання зберігає всі навчальні програми у єдиній системі. Таким чином зручніше відстежувати актуальність та оновлювати матеріали. Завдяки корпоративній LMS системі, всі документи, відео та аудіо матеріали, інструкції, курси та інший навчальний контент доступний вашим співробітникам у будь-який час. Всі навчальні матеріали систематизовані їх можна легко знайти в особистому кабінеті.

Гейміфікація процесу навчання. Це свого роду ігровий формат, який допомагає зробити процес навчання більш інтерактивним та захоплюючим. Крім стандартного набору сухих текстових матеріалів, тестів, курсів та онлайн-уроків, система може включати тематичні інтерактивні ігри, відео за допомогою ML моделювати реальні робочі процеси та реакцію співробітника на них. Також залежно від досягнутих результатів може бути впроваджена система бонусів та заохочень найуспішніших учнів.

Системи управління корпоративним навчанням – ефективний інструмент, який систематизує бізнес процеси з навчання персоналу, економить час та фінанси компанії, полегшує життя керівників відділів та персоналу та дозволяе якісно організцвати та системно застосовувати процеси корпоративного навчання. Тому розробка LMS платформи для дистанційного навчання персоналу - це вагома інвестиція в розвиток компанії у найближчій перспективі.

Також рекомендуємо розглянути варіанти розробки Edtech проекту, як нового напрямку бізнесу та відмінного інвестиційного проекту.

грудень 10, 2023 9:14
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
Просування профілю в Linkedin: методи розкрутки
грудень 18, 2023 2:41
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
Переваги Magento як CMS для Вашого інтернет магазину
грудень 9, 2023 10:03
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
Відмінні риси додатків на Flutter: переваги та недоліки фреймворку
серпень 14, 2023 4:38
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час створення сайту
ТЗ на розробку сайту. Користь та необхідність написання технічного завдання під час с...
серпень 3, 2023 4:23
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
Способи просування інтернет магазину, ефективні методи розкрутки онлайн магазину
липень 31, 2023 11:05
Фрілансер або агентство з просування бізнесу в Інтернеті. Розглянемо переваги роботи з командою спеціалістів.
Фрілансер або агентство з просування бізнесу в Інтернеті. Розглянемо переваги роботи ...
Професійна веб розробка
Не витрачайте свій час та гроші на сайт, який не працює. Вам потрібний результат.